Cenaclul "Sunetul muzicii"

poezie, proză, muzică, pictură, fotografie, filozofie, evenimente culturale

O NOUA ACŢIUNE ÎN CADRUL CAMPANIEI SMILE 21 +

DEDICATĂ ZILEI NAŢIONALE A ROMÂNIEI

la

Şcoala generală "Nicolae Dragan"

din Galda de Jos - jud. Alba

În data de 29 noiembrie, începând cu ora 11.00, la Şcoala Generală cu clasele I-VIII "Nicolae Dragan" din Galda de Jos, au avut loc activitaţi în cadrul Campaniei Smile 21 + dedicate Zilei Naţionale a României: „Ţară sfântă, ţară dor” si „Întâlnirea elevilor cu muzica si poezia”. Elevii au recitat poezii din creaţiile proprii, cu referire la evenimentele de la 1 Decembrie 1918, au fredonat cantece dedicate Marii Uniri şi au avut ocazia să afle care este drumul pe care îl parcurge cuvântul până să fie tipărit într-un volum de poezie şi ajunge în biblioteca şcolară. Invitaţi speciali au fost poetul Petru Făgăraş - preşedintele Ligii Scriitorilor Romani, filiala Alba, poetul Marcel Vişa şi cantautorul Nick Iosub (vicepreşedintele Asociaţiei "SUNETUL MUZICII”), toţi membri în Cenaclul „Sunetul Muzicii”.

Invitaţiile au fost făcute de poeta Mihaele Lunca, profesor la Şcoala Generală din Galda de Jos, membră în Cenaclul „SUNETUL MUZICII”.

În cadrul Campaniei Smile 21+, membrii Cenaclului „SUNETUL MUZICII” au recitat din creaţiile proprii şi au dăruit fiecarui elev cate un poem cu autograful autorului volumului de poezii „Risipit in curcubeu”, Petru Fagaras, iar pentru biblioteca şcolara s-au donat volume de versuri, reviste şi antologii literare ale membrilor Cenaclului ,,SUNETUL MUZICII”. Nick Iosub a dăruit publicului muzică de bună calitate, din creaţia proprie.

Întâlnirea s-a încheiat în curtea şcolii, unde cei prezenţi la eveniment s-au reunit într-o horă.

Purtătorul de cuvânt al Asociaţiei „Sunetul muzicii”

Prof. Andreea Bărăgan

Vizualizări: 231

Comentariu publicat de Anne Marie Bejliu pe Noiembrie 30, 2011 la 1:41am

Multă lumină aveţi în suflet toţi! Felicitări din toată inima pentru activitate şi pentru roadele ei! Succes mereu în tot şi în toate cele ce iniţiaţi.

Comentariu publicat de Petru Făgăraş pe Noiembrie 30, 2011 la 8:52am

Multumesc mult, Anne Marie! Ne bucuram ca sunteti alaturi de noi si ne dorim sa dezvoltam aceasta miscare la nivel national si international. Lumina in suflet o avem toti, doar trebuie sa o descoperim si sa o daruim!

Adaugă un comentariu

Pentru a putea adăuga comentarii trebuie să fii membru al Cenaclul "Sunetul muzicii" !

Alătură-te reţelei Cenaclul "Sunetul muzicii"

Suflet si spirit de mediator

ADEVǍRUL

ADVOCACY GRUP SEBES

advocacy.sebes@yahoo.com

ECHIPA

VIRGINIA - SMARANDITA BRAESCU

si PETRU FAGARAS,  creatorii retelei, administratori principali

NICK IOSUB

Administrator activitate

MARIANA DUMITRAN

Comentator texte

Activitatea Recentă

Utilizatorului blaga valeriu-catalin îi place postarea pe blog Colțul meu de cer a lui CIOBOTARIU MARIA
cu 21 ore în urmă
Pictograma profiluluiPetrica Fagaras i-a dăruit un cadou utilizatorului Cristina Mariana Bălășoiu
Sâmbătă
Petrica Fagaras a adăugat comentarii în legătură cu postarea de blog Colțul meu de cer a utilizatorului CIOBOTARIU MARIA
Iun 11
Pictograma profiluluiPetrica Fagaras i-a dăruit un cadou utilizatorului Otilia Brăduţeanu
Iun 9
Utilizatorului Petrica Fagaras îi place postarea pe blog Colțul meu de cer a lui CIOBOTARIU MARIA
Iun 9
Postare de log efectuată de CIOBOTARIU MARIA
Iun 7
Pictograma profiluluiPetrica Fagaras i-a dăruit un cadou utilizatorului Botnaru Nicoleta
Iun 6
Utilizatorului CIOBOTARIU MARIA îi place postarea pe blog Mai cred a lui zaxa monica
Iun 2
CIOBOTARIU MARIA a adăugat comentarii în legătură cu postarea de blog CONVERSAŢIE a utilizatorului Mihaela Moşneanu
Iun 2
Utilizatorului CIOBOTARIU MARIA îi place postarea pe blog CONVERSAŢIE a lui Mihaela Moşneanu
Iun 2
Utilizatorului Petrica Fagaras îi place postarea pe blog Stiaţi că porţile plâng? (În memoria mamei bunului meu prieten NICK IOSUB) a lui elena
Iun 1
Pictograma profiluluiPetrica Fagaras i-a dăruit un cadou utilizatorului elena
Iun 1
Pictograma profiluluiPetrica Fagaras i-a dăruit un cadou utilizatorului Cojocaru Olesea
Mai 26
Pictograma profiluluiPetrica Fagaras i-a dăruit un cadou utilizatorului Lunca Mihaela
Mai 25
Pictograma profiluluiPetrica Fagaras i-a dăruit un cadou utilizatorului Carmen Tania Grigore
Mai 18
Utilizatorului Petrica Fagaras îi place postarea pe blog CONVERSAŢIE a lui Mihaela Moşneanu
Postare de log efectuată de Mihaela Moşneanu
Mai 17
Mihaela Moşneanu a adăugat comentarii în legătură cu postarea de blog MĂŞTILE a utilizatorului Mihaela Moşneanu
Mai 17
Pictograma profiluluiPetrica Fagaras i-a dăruit un cadou utilizatorului Irina Lucia Mihalca
Mai 5
Pictograma profiluluiPetrica Fagaras i-a dăruit un cadou utilizatorului Dana Andreea
Mai 1

Forum

Nu v-am uitat dragii mei! De aceea, iata, va dedic "raiul lacrimei" mele de pe "plaiul meu românesc"!

Începută de Maria CROCY în Exemplu de Titlu. Cel mai recent răspuns de Mariana Dumitran Apr 14, 2017. 4 Răspunsuri

Azi am gasit un mesaj, care mi-a provocat subit o durere.Indragita scriitoare,  Viorela Codreanu mi-a trimis un mesaj : "Ne-ati uitat cu totul ???" Desi…Continuare

Cuvinte cheie : ţară, cuvânt, iubire

Cura de gândire